Col·labora

Col·labora

Si t’interessa col·laborar dedicant una estona del teu temps, i vius a Barcelona o a prop, pots fer diverses feines al Secretariat: preparar materials, contestar cartes, col.laborar en la preparació i realització de campanyes, trobades etc.

Si formes part d’un grup ja fet i teniu interès a cooperar amb el tercer Món, us podem oferir formes concrets de contacte per cooperar, segons les vostres i les nostres possibilitats. També us podem oferir materials d’anàlisi i reflexió sobre la situació de Brasil i Amèrica  Llatina en alguns aspectes.

Si pots fer alguna aportació de tipus més professional, des de la teva especialitat, això pot enriquir i ampliar molt les nostres possibilitats de treball.

Si pots fer alguna aportació econòmica, tant si aquesta és puntual com periòdica, ens ajudaràs a tirar endavant els nostres objectius.

Els qui volgueu i pogueu col·laborar podeu  escollir qualsevol de les formes següents:

  • Transferència bancària a  LA CAIXA,  número de compte: 2100-3200-92-2201166326 a nom d’ARAGUAIA.
  • Ingrés en efectiu a qualsevol oficina al compte abans indicat, indicant el vostre nom.
  • Xec nominatiu a nom d’Araguaia, que podeu trametre a:
    ARAGUAIA:  Roger de Llúria  126, 3-1 08037 Barcelona.
  • Domiciliar les vostres col·laboracions periòdiques. Ens podeu fer arribar via fax o per correu ordinari la següent butlleta amb les vostres dades.

No t’aturis. Posa’t en contacte amb nosaltres. Serem més a aportar el nostre gra de sorra per canviar les injustes relacions entre el Nord i el Sud.