Mataró amb el Bisbe Pere Casaldàliga

Del 3 al 29 d'abril, Mataró acollirà un seguit d'actes per donar a conèixer la persona i les causes del bisbe català Pere Casaldàliga que des de l'any 1968 viu a Saô Felix d'Araguaia, a la zona del Mato Grosso. Els actes estan organitzats per les entitats de Mataró: Justícia i Pau del Maresme, Fundació Grup Tercer Món Mataró, Associació Cultural Valors i Primavera per la Pau. El programa d'activitats compta amb la col·laboració de la Llibreria Robafaves i Cristianisme Segle XXI i amb el suport de Caixa Laietana, l'Associació Araguaia, Generalitat de Catalunya, Biblioteca Pompeu Fabra i Foment Mataroní

PROGRAMA D'ACTES

Del 3 al 29 d'abril a la Biblioteca Pompeu Fabra (Plaça Occitània s/n)

Exposició "Pere Casaldàliga:una veu compromesa". Inauguració el divendres 3 d'abril a 2/4 de 8 del vespre, amb presència de Glòria Casaldàliga de l'Associació Araguaia.

Dijous 16 d'abril, a les 7 de la tarda, a la llibreria Robafaves (c/ Nou,9)

Presentació del llibre "Pedro Casaldàliga:Las causas que dan sentido a su vida. Retrato de una personalidad", a càrrec de Benajmin Forcano, capellà i teòleg.

Divendres 17 d'abril, a 2/4 de 10 del vespre, al Foment Mataroní (c/ Nou, 11)

Concert de la "Cantata de la Terra sense Mal", amb la Coral Primavera per la Pau. L'acte comptarà amb l'assistència de Francesc Escribano, periodista i autor del llibre "Descalç sobre la terra vermella".

Dimarts 28 d'abril, a les 8 del vespre, a la sala d'actes de Caixa Laietana (c/ Santa Teresa, 63)

Xerrada sobre "L'Església d'en Pere Casaldàliga: experiències viscudes", a càrrec de Antonio Canuto, secretari de la coordinació nacional de la comissió pastoral de la terra.