Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD)

Benvolguda sòcia, benvolgut soci,

Avui 25 de maig entra en vigor el Reglament Europeu de Protecció de dades (RGPD), que ofereix als usuaris un major control sobre el tractament de les seves dades personals, així com una major facilitat a l’hora de consultar-les, modificar-les o sol·licitar-ne la seva cancel·lació.
L’Associació Araguaia amb el bisbe Casaldàliga disposa de les seves dades amb motiu de l’adhesió com a sòcia o soci de ple dret, voluntària o voluntari o simpatitzant,  acceptant així mateix, rebre comunicacions relatives a l’activitat de l’entitat.
Les seves dades continuaran sent tractades per l’Associació Araguaia amb el bisbe Casaldàliga amb aquesta finalitat i no seran comunicades a terceres persones.
Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix, recopilada en el registre intern de l’Associació Araguaia amb el bisbe Casaldàliga, rectificar-la en cas de ser errònia, suprimir-la, limitar-ne el seu tractament o oposar-se al mateix, adreçant-se a la següent adreça: C. Roger de Llúria 126 3er 1er 08037 Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a ; araguaia@pangea.org adjuntant fotocòpia del seu DNI, NIE o passaport per a la seva correcte identificació, escrivint les paraules MODIFICACIÓ DADES, a l’assumpte.
En cas que no desitgi continuar rebent cap tipus d'informació de l’Associació Araguaia amb el bisbe Casaldàliga, enviï un correu a  araguaia@pangea.org escrivint la paraula BAIXA, a l’assumpte.
Podrà exercir el procediment de tutela dels drets davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Atentament els saludem.

Responsable del tractament de dades
Associació Araguaia amb el bisbe Casaldàliga
CIF: G 59868521  - Núm. registre associacions: 12710