27/08/2020

Benvolguts,

L’Associació Araguaia tenia previst de realitzar un funeral pel nostre estimat bisbe Pere Casaldàliga el proper dia 8 de setembre juntament amb la comunitat claretiana.

Malauradament  les circumstàncies actuals del COVID 19 desaconsellen les activitats amb molta gent. És per això que hem decidit desconvocar l’acte.

Nosaltres, com a associació, convocarem  l’acte-homenatge que en Pere es mereix i al qual molts voldríem assistir quan les circumstàncies ho permetin.

La comunitat claretiana farà, el mateix dia 8, un acte de caràcter privat.

10/08/2020

Pere Casaldàliga ha mort al Brasil el 8 d’agost del 2020.

Les associacions Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga, des de Catalunya, i l’Associação ANSA, des de São Félix do Araguaia, lamentem profundament el traspàs d’en Pere Casaldàliga, al qual devem la nostra fundació així com cada un dels nostres més de 40 anys d’existència.

Estimat Pere: Des del més profund del nostre ésser agraïm la teva vida “donada”; l’esperança “esperançada” que ens ha fet i ens fa caminar; i tota la llum que ens has donat al llarg de tota la teva vida. Plens d’enyorança et diem que les teves lluites són les nostres; que el teu cor batega en cada un i una de nosaltres i que continuarem mirant de viure cada dia les teves Causes. SEMPRE, AMB ESPERANÇA!

Homenatge de l'associcació: 

https://www.youtube.com/watch?v=CbkZ2_74qpo

05/08/2020

Us informem que en Pere Casaldàliga es troba a l'hospital "Santa Casa" de la ciutat de Batatais, a l'estat de Sâo Paulo. La seva situació és estable dins la gravetat.

A finals de la setmana passada, degut a uns problemes respiratoris, va ser ingressat a l'hospital de Sâo Félix do Araguaia, però ahir a la nit va haver de ser traslladat, doncs l'hospital d'allà no té prou recursos i no se li podia fer el tractament que necessitava. Va viatjar bé i despert.

A mesura que anem tenint informacions us les anirem compartint a través de les nostres xarxes socials:

Blog:

www.casaldaliga-causas.org

Twiter:

@CasaldaligaANSA

Facebook:

Casaldàliga-ANSA

Seguim en pregària per la seva salut i esperem que pugui tornar a casa seva.

Pàgines